top of page

Meet The Team

066dd02e-5842-4662-a077-873a2340643c 2.jpg

Eveline Buyse 

Psycholoog en Seksuoloog

Eveline Buyse is klinisch psycholoog, seksuoloog en psychotherapeut. Zij vervolledigde haar twee masterstudies en psychoanalytische psychotherapieopleiding (postgraduaat) aan de KU Leuven. Eveline is naast haar werk in De Praktijk Ternat werkzaam in het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde (CRG) UZ Brussel waar zij koppels/dames/heren begeleid en ondersteund tijdens het fertiliteitstraject en het aidsreferentiecentrum van het UZ Brussel waar zij koppels/dames/heren begeleid bij seksuele thema's en HIV.

Eveline werkte 6 jaar op de dienst medische genetica (UZ Brussel) waar zij onder meer koppels/dames/heren psychologisch ondersteunde die tijdens hun zwangerschap slecht nieuws krijgen en geconfronteerd worden met onduidelijkheid over het verdere verloop van de zwangerschap. Een expertise die zij in haar zelfstandige activiteit graag verder zet. 

Erkennningsnummer psychologencommissie: 892114073

Visum FOD Klinisch psycholoog: 316220

Eveline is lid van de psychologencommisie, vereniging Vlaamse psychologen in een algemeen ziekenhuis, POINT (fertiliteitsnetwerk) en de werkgroep perinatale diagnose FARA

bottom of page